Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Koldhævede juleboller med røde bær og nødder
(10-12 stk.)
Arbejdstid: 40 min.
Hævetid: ca. 15 timer
Bagetid: 15 min.
Fryse-egnede
10 g gær
½ liter koldt vand
ca. 450 g hvedemel
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Smuldr gæren i lidt af vandet og tilsæt resten af vandet samt salt. Rør fuldkornshvedemel i og derefter gradvist almindeligt hvedemel, til dejen kan æltes. Ælt dejen grundigt på et meldrysset bord eller i en røremaskine, til den er smidig.
  2. Lad den hæve tildækket i køleskabet 12-15 timer.
  3. Ælt dejen igennem med soltørrede tranebær og nødder. Form den til boller og sæt dem på bagepapir på en bageplade.
  4. Bollerne skal efterhæve ca. 1 time (længere end normalt, da dejen er kold).
  5. Sæt bagepladen i en 225 grader varm ovn og bag bollerne ca. 15 min. Afkøl dem på en bagerist.
  6. Servér med danablu eller anden ost.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge