Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bland marcipan med abrikoser og del det i 25 små stykker.
  2. Skær nougaten ud i 25 små stykker og sæt dem i køleskabet, til de er helt kolde.
  3. Pak et stykke af marcipanblandingen omkring hvert stykke nougat og tril til kugler.
  4. Sæt dem i køleskabet.
  5. Overtrækschokolade: Varm fløden op til kogepunktet og rør chokoladen i.
  6. Rør til passende tyktflydende konsistens.
  7. Dyp marcipankuglerne i overtrækschokoladen og drys med kagekrymmel.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrift Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri