Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl hvedekornene og kog dem næsten møre i frisk vand med salt (ca. 35 min.).
  2. Steg løg og hvidløg blanke i en gryde med olie eller smør.
  3. Tilsæt squash og blomkål og steg under omrøring et par min.
  4. Vend den afdryppede hvede i og tilsæt bouillon eller vand lidt ad gangen, indtil kornene er møre og har opsuget al væsken (ca. 10 min.).
  5. Smag til med parmesanost, salt og peber og servér i dybe tallerkner med friske krydderurter og evt. lidt ekstra parmesan.
Tips!
Variér retten med forskellige grønsager og krydderurter. Retten kan også tilberedes som en klassisk risotto med risotto ris se anvisning på pakken. Korn-risotto med squash og blomkål er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge