Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Kål er både smagfuld, billig og super sundt, og den sprøde grøntsag er især delikat i selskab med svinekoteletter.
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Brun herefter koteletterne på en pande i smør og olie i 1 min. på hver side. Stil dem til side på en tallerken.
  2. Skær løget i både, og kom dem på panden sammen med hvidløg i skiver. Steg ved middel varme, til de bliver bløde. Kom dem over i et stort ovnfast fad.
  3. Rens champignonerne, og steg dem på panden ved høj varme, så de får en god stegeskorpe. Stil til side.
  4. Skær peberfrugten i strimler, og kom dem på panden, til de bliver bløde. Stil til side.
  5. Snit savojkålen, og kom den på panden, til den falder sammen. Kom herefter alle grøntsagerne i fadet, og anbring koteletterne øverst.
  6. Kom tomatpuré, hakkede tomater og fløde på panden, og kog op. Lad det koge ind, så ca. halvdelen af væsken fordamper, og sovsen tykner. Smag til med salt, peber og balsamico. Hæld det over koteletterne, og sæt fadet i ovnen i 20 min.
  7. Æblesalat :
  8. Snit kålen og æblet fint.
  9. Pisk en dressing af citron, olie, honning, salt og friskværnet peber, og vend det sammen med æbler og kål. Kom hakket persille over.
  10. Servér koteletterne med ris, eller hvis du virkelig er kålfan : fintsnittet kål, der lige er overhældt med kogt vand, så det bliver blødt. Dryp det af i en sigte.
Velbekomme!
Foto: Chris Tonnesen / Opskrift: Mette Mølbak

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri