Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Prøv en anderledes opskrift på koteletter med kokosmælk med asparges.
Koteletter i krydret kokosmælk med asparges
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stege/kogetid: 20 min.
1 dåse kokosmælk
ca. 2 tsk thai currypasta
eller 1 spsk stærk karry
2-3 tsk salt
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Dup kødet tørt med ren køkkenrulle.
  2. Brun koteletterne på begge sider i varm olie i en dyb stegepande.
  3. Tilsæt kokosmælk og currypasta eller karry. Varm op, læg låg på panden og lad koteletterne småsimre i panden ca. 5 min. på hver side.
  4. Bræk de seje ender af aspargesene og kassér dem. Skær aspargesene i halve. Kog dem ca. 2 min. i kokosmælken, så de stadig er sprøde.
  5. Tilsæt ærterne og varm igennem et minut.
  6. Smag retten til med salt og limesaft.
  7. Servér frisklavet med brød, kartofler eller ris og evt. salat.
Tips!
Koteletter i krydret kokosmælk er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri