Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Saftig og smagfuld kotelet med skønne grøntsager.
Sådan gør du:
  1. Krydr kødet med salt og peber. Brun kødet på begge sider på en pande i olie. Steg herefter ko-teletterne i 3-4 min. på hver side ved jævn varme.
  2. Kom tomatsovs og bouillon i en gryde, og kog det op. Tilsæt de frosne grønsager. Lad det simre sammen under låg i ca. 10 min. Smag til med salt og peber og evt. oregano og hvidløg.
  3. Servér sovsen til koteletterne sammen med brød.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri