Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Prøv en anderledes delikat variation af klassiske koteletter.
Koteletter med æble/nøddefyld
2 personer
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Fyld:
15 g smør
Tilbehør: kartofler og grønsager
Sådan gør du:
  1. Skær skorperne af brødet og riv/hak det til krummer. Steg æbler og hvidløg bløde i smør og rør nødder, persille og brødkrumme i. Krydr med salt og peber og hæld det ud på en tallerken.
  2. Skær en lomme i hver kotelet, fyld et par skefulde æblefars i hver kotelet og luk med kødnåle. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med smør.
  3. Skru lidt ned for varmen, hæld æblemost eller bouillon ved og lad koteletterne simre under låg i 8-10 min. Tag dem af panden og hold dem varme.
  4. Rør det sidste æblefyld i sovsen, kog den igennem og smag til med salt og peber. Servér koteletterne med sovs, kartofler og grønsager.
Tips!
Koteletter med æble/nøddefyld er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge