Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Man kan let give hverdagsretter et julet twist med f.eks. varme krydderier, typiske decembergrøntsager eller frugter. Her gælder det koteletter med et strejf af jul.
Koteletter med rødbeder og blåskimmelost
2 personer
Arbejdstid: 25 min.
Stege-/bagetid: 35 min.
1 spsk. sojasovs
Ovnbagte rødbeder:
300 g rødbeder
1 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamico
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Bland sojasovs med krydderierne, og vend koteletterne i marinaden. Sæt dem i køleskabet i 30-60 min.
  3. Ovnbagte rødbeder:
  4. Skræl rødbederne, og skær dem i både.
  5. Skyl julesalaterne, og halvér dem på langs. Vend rødbeder og julesalat med olie, salt og peber, og læg dem i et ovnfast fad med bagepapir. Sæt dem i ovnen i 20 min.
  6. Vask æblerne, udkern dem, og skær dem i både. Vend dem sammen med rødbederne, og sæt dem tilbage i ovnen i ca. 10 min.
  7. Brun koteletterne på en varm pande med lidt smør og olie. Skru ned, og steg dem i 6-10 min. efter tykkelse. Vend dem hvert andet min., eller sæt panden i ovnen.
  8. Tag fadet ud af ovnen, og dryp balsamico over grøntsagerne. Smuldr osten over, og drys med friskkværnet sort peber og evt. hakket persille. Servér med koteletterne.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri