Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Bland revet rugbrød med knust hvidløg, salvie, salt og peber og rist det.
  3. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie ca. 2 min. på hver side.
  4. Læg dem i et ovnfast fad og smør oversiden med sennep.
  5. Drys rugbrødsblandingen over og sæt fadet i ovnen ca. 10 min.
Tips!
Man kan også riste rugbrødsblandingen sprød på en pande med olie og drysse den over en færdig ret. Koteletter med rugbrødsskorpe er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge