Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Skønne sprøde kræmmerhuse - server dem med flødeskum og syltetøj - ren sommernostalgi!
Kræmmerhuse
8 stk.
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 5-6 min.
Ikke fryse-egnede
2 tsk kakao
Fyld: flødeskum og jordbærsyltetøj
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Rør melet i sammen med vand. Tag et par spsk af dejen fra og rør kakao i (evt. med 1 tsk vand, hvis det er meget tykt).
  2. Aftegn cirkler på bagepapir (8 cm i diam.), vend bagepapiret om og smør cirklerne godt med smeltet smør. Læg papiret på en bageplade.
  3. Smør den lyse dej tyndt ud inden for cirklen og dryp med lidt chokoladedej. Bag kagerne ved 200 grader i 5-6 min.
  4. Nu skal det gå hurtigt: Løft den bagte kage fra papiret og fold den straks til et kræmmerhus. Stil dem i et højt glas, så de bevarer faconen. Lad dem blive helt kolde.
  5. Fyld dem med flødeskum lige inden servering og kom en klat syltetøj på toppen.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri