Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Kransekage er festligt bagværk og lidt mere end blot et stykke kage til kaffen. Bag selv kransekage i de former og størrelser, du ønsker, det er både nemt og sjovt.
Sådan gør du:
  1. Ælt marcipan med flormelis og æggehvide til en ensartet masse.
  2. „Dejen“ vil føles klistret, men hvis den pakkes ind i film og lægges koldt en times tid, vil den være nem at udrulle.
  3. Hjerter: Udrul kransekagedejen til 1/2 cm’s tykkelse og udstik hjerter.
  4. Fingre: Tril kransekagemassen til 8 cm lange og fingertykke stænger.
  5. Kransekagestykker: Rul tommelfingertykke stænger og skær dem i 5-6 cm lange stykker. Tryk dem i trekant.
  6. Bag kransekagestykkerne øverst i ovnen ved 225 grader i 6-8 min., eller til de er lysebrune.
  7. Når kransekagestykkerne er helt kolde, dyppes de i smeltet chokolade eller sprøjtes med flormelis rørt sammen med æggehvide.
  8. Flormelisglasuren kommes i en plastpose, hvor der skæres en fint hul i det ene hjørne.
  9. Traditionel kransekage (lille kransekage): Udrul dejen til tommerfingertykke stænger og skær dem i stykker på henholdsvis 8 cm, 12 cm, 16 cm, 20 cm osv, – fortsæt med 4 tabellen.
Tips!
Der kan købes færdig kransekagemasse i alle supermarkeder parat til at blive sprøjtet til stænger. Denne masse er dog lidt for blød til udrulning til fx hjerter og andre figurer.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri