Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Kransekagekonfekt er en vidunderlig lille godbid, der traditionelt hører til nytårsaften. Men det behøver du nu ikke lade dig begrænse af - kransekagekonfekt kan nydes ved mange andre lejligheder.
Sådan gør du:
  1. Fyld dejen i en sprøjtepose og form små rosetter på bagepapir.
  2. Pynt med bær eller nødder og bag kagerne ved 210 grader — ca. 12 min.
  3. Flyt bagepapiret over på et vådt viskestykke efter bagningen, så vil kagerne slippe papiret. Dyp dem i smeltet chokolade og lad dem afkøle på et stykke rent bagepapir.
Velbekomme!
Foto: Foto: Thomas Hergaard/opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge