Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Kylling er ofte på tilbud og er derfor billig mad. Her er opskrifterne på en krydret gryderet med kyllingelår, en med italiensk kyllingebryst og kyllingelår med sovs og tzatziki.
Sådan gør du:
  1. Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter i min. 20 min.
  2. Flæk agurken og skrab kernerne ud. Skær agurken i skiver, vend dem i en skål med 1/4 tsk salt og lad dem trække 15 min.
  3. Tør agurkestykkerne og vend dem i yoghurten sammen med hvidløg og friskkværnet peber.
  4. Krydr kyllingelårene med salt og peber og brun dem i en gryde med olie.
  5. Tag dem op og steg nu løg, hvidløg og karry et par min.
  6. Tilsæt tomatpuré og bouillon eller vand og giv det et opkog.
  7. Læg kyllingelårene i sovsen og lad retten simre under låg i ca. 20 min.
  8. Smag til med salt og peber og servér med bulgur eller kogte ris samt tzatziki.
Tips!
Kyllingeretten er fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri