Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Prøv hverdagsklassikeren krebinetter, her i en chili-appelsin variant.
Sådan gør du:
  1. Form 2 krebinetter. Brun dem på begge sider i en blanding af smør og olie på en slip let-pande.
  2. Steg dem færdige ved middel varme, ca. 5 min. på hver side, til de er gennemstegte.
  3. Varm gulerødderne i olivenolie med finthakket chili, uden at det tager farve.
  4. Tilsæt saft af 1 appelsin og lad gulerødderne blive møre under låg, ca. 5 min.
  5. Tilsæt stykker af de 2 andre appelsiner og smag til med salt.
  6. Servér krebinetter med gulerødder i chili og boller eller brød.
Tips!
Krebinetter i chili-appelsin-lage er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri