Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Krebinetter er en god, gammel, dansk favoritret. Her serverer vi nyt og spændende tilbehør til krebinetterne, nemlig en lækker estragon-frikassé.
Krebinetter med estragon-frikassé
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
1 æg
2½ dl bouillon
Tilbehør: kartofler/brød
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet samme med salt og peber og form det til 2-4 bøffer. Panér dem i sammenpisket æg og rasp og steg dem på en pande med olie og smør 5-6 min. på hver side.
  2. Sautér kål og gulerødder blanke i en gryde med smør. Krydr med salt og peber og tilsæt bouillon. Lad det simre, til grønsagerne er møre — ca. 5 min.
  3. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand eller sovsejævner og smag til med fintrevet citronskal, citronsaft, friskhakket estragon, salt og peber.
Tips!
Krebinetter med estragon-frikassé er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge