Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Uhm... så kan det næsten ikke blive bedre. Krebinetter er et hit og serveret med flødestuvede ærter bliver de ekstra gode.
Krebinetter med flødestuvede ærter
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 12 min.
1 æg
50 g rasp
Flødestuvede ærter:
Tilbehør: kartofler eller brød
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 2 store eller 4 små bøffer. Panér dem i sammenpisket æg og rasp.
  2. Rens forårsløgene og snit dem fint.
  3. Steg krebinetterne på en pande med smør og olie 5-6 min. på hver side.
  4. Giv fløden et opkog i en gryde og tilsæt ærter. Kog dem møre og cremede ca. 5 min. Tilsæt forårsløg og smag til med salt og peber. Servér med de stegte krebinetter og kartofler eller brød.
  5. Tip: Erstat evt. piskefløde med kaffefløde eller mælk og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri