Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

KødØvrige
En rigtig lækker middagsmad, der på en gang er dejlig mormormad og ny og spændende.
Sådan gør du:
  1. Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 4 små bøffer. Panér dem i sammenpisket æg og rasp og steg dem på en pande med smør 4-5 min. på hver side.
  2. Sæt en gryde vand over at koge og tilsæt salt.
  3. Rens porrerne og snit dem fint. Kom porrerne i det spilkogende vand og giv dem et opkog. Vend pastaen i porrerne og kog den efter pastapakkens anvisning – ca. 2 min.
  4. Hæld pasta og porrer på et dørslag og derefter tilbage i den varme gryde.
  5. Tilsæt flødeost og vend rundt, til det er smeltet og fordelt. Servér med de varme krebinetter.
Tips!
Krebinetter med porrer og pasta er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri