Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Prøv hverdagsklassikeren krebinetter, her i en variant med skinke og ost.
Krebinetter med skinke og ost
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
2 skiver ost
2 skiver serranoskinke
1 æg
50 g rasp
10 g smør
1/2 spsk olie
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Ælt det hakkede kød sammen med salt og peber. Form det til 4 tynde bøffer. Læg en skive ost og en skive skinke på to af bøfferne og læg de andre bøffer ovenpå.
  2. Luk farsen omkring fyldet og paner bøfferne i sammenpisket æg og rasp. Steg dem på en pande med smør og olie – ca. 5 min. på hver side.
  3. Server f.eks. med nye kartofler og tomatsalat.
Tips!
Krebinetter med skinke og ost er fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge