Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør 100 g margarine godt med 50 g farin og sødemiddel svarende til 150 g sukker, f.eks. 2½ tsk SØD Strø.
  2. Rør 3 æg i – et ad gangen.
  3. Rør ½ dl kærnemælk i.
  4. Bland 250 g mel (ca. 4 dl) med 2 tsk bagepulver, 1 tsk natron, 2 tsk kanel, 1/4 tsk nelliker og 75 g rosiner.
  5. Vend forsigtigt melblandingen i dejen.
  6. Tilsæt 2 groftrevne æbler (ca. 250 g). Kom dejen i en smurt sandkageform (1½ l).
  7. Bag kagen nederst i ovnen ved 175 grader i ca. 50 min. Stik i kagen med en gaffel, hænger der ingen dej ved, er kagen færdig.
  8. Kagen giver ca. 20 skiver.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra 'Kager, der smager' udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge