Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En nem og god opskrift på krydderurterouletter.
Krydderurterouletter
2 personer
Arbejdstid: 25 min.
Stege/kogetid: 20 min.
1 æg
50 g rasp
1 lille spidskål
15 g smør
2 spsk mel
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skyl en håndfuld krydderurter og hak dem. Skær kålhovedet ud i grove stykker og kog dem møre i letsaltet vand ca. 15 min.
  2. Smelt smør i en gryde, rør melet i og spæd med ca. 3 dl kålvand. Kog sovsen igennem min. 10 min. og smag til med salt og peber.
  3. Lad kålen dryppe godt af og vend den i sovsen sammen med halvdelen af de hakkede krydderurter.
  4. Ælt det hakkede kød sammen med resten af de hakkede krydderurter, salt og peber. Form det til 4 ruller og paner dem i sammenpisket æg og rasp.
  5. Steg dem på en pande med smør og olie – i alt ca. 12 min
Tips!
Krydderurterouletter er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri