Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Riv en stor agurk groft (ca. 400 g) og lad den dryppe af i en sigte.
  2. Drys 1 tsk salt over.
  3. Skyl ca. 100 g friske spinatblade. Damp spinaten i 1 spsk vand, hæld den i en sigte, lad den dryppe af og lad den blive kold.
  4. Knug spinaten fri for vand og hak den groft med krydderurter efter eget valg.
  5. Bland 3 dl græsk yoghurt med 0,1 % fedt eller andet syrnet mælkeprodukt med højst 0,7% fedt med 1 fed hvidløg, salt og peber.
  6. Bland den godt afdryppede agurk, spinat og krydderurter med yoghurt.
  7. Server salaten f.eks. til grillet kød, fjerkræ eller fisk i stedet for sovs.
  8. Rækker til fire personer.
Tips!
Krydderurterne kan være persille, dild, purløg, oregano, timian og/eller basilikum.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra 'Grøntsager – let og sundt året rundt' udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge