Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Prøv en anderledes variant af klassiske frikadeller i form af disse krydrede frikadeller.
Sådan gør du:
  1. Hæld bønnerne på en sigte. Hak halvdelen af bønnerne i en foodprocessor sammen med løg, hvidløg, chili og koriander.
  2. Rør kødet sejt med 1 tsk salt og rør æg og bønneblandingen i.
  3. Form farsen til runde frikadeller og steg dem på en varm pande med olie i 8-10 min.
  4. Salsa: Vend resten af bønnerne sammen med limesaft, olivenolie, avocado og peberfrugt. Smag til med hvidløg, spidskommen, salt og peber og drys med koriander.
  5. Servér frikadellerne med salsa, cremefraiche og tortillaer og evt. en grøn salat.
Tips!
Frikadellerne er smagt til med krydderier fra Texas og Mexico og har derfor fået navnet tex mex. Frikadellerne er fryse-egnede.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge