Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

SupperKalorielet


Kalorier 323 kcal
Protein 42 g 53 %
Kulhydrat 16 g 21 %
Fedt 9 g 26 %
Kostfibre 2 g
Sådan gør du:
  1. Hak løget og snit bladsellerien.
  2. Varm en gryde med smørret og svits grønsagerne i et par minutter.
  3. Hak hvidløg og ingefær helt fint og tilsæt det sammen med alle krydderierne.
  4. Kom vand og bouillon ved og lad suppen koge i 10 minutter, til grønsagerne er helt møre.
  5. Kom suppen i en blender med yoghurt.
  6. Kom den blendede suppe tilbage i gryden og smag den til med salt og peber.
  7. Damp fisken i en anelse vand i et par minutter.
  8. Kom suppen i en dyb tallerken og læg fisken i suppen.
  9. Pynt suppen med en bladselleri eller anden krydderurt.
Velbekomme!
Opskrifter: Vægtkonsulenterne
Foto: Mikkel Adsbøl & Lars Ranek

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri