Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Kylling er populært på middagsbordet, og det er nemt at variere. Her er det et lækkert, krydret kyllingebryst, der har et strejf af eksotisk over sig.
Sådan gør du:
  1. Rist krydderierne 1-2 min. på en tør pande og knus dem i en morter/krydderikværn. Bland dem med fintrevet citronskal, finthakket chili (uden frø og mellemvægge) og ½ tsk (hav)-salt. Gnid halvdelen ind i kødet.
  2. Kog linserne møre i letsaltet vand (20 min.) Tilsæt grønsagerne i de sidste 5 min. og hæld det på et dørslag. Steg kødet på en pande med olie ca. 7 min. på hver side.
  3. Pisk 1 spsk citronsaft sammen med olie og resten af krydderierne og vend linser og grønsager i. Servér med kylling og grønt drys.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri