Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Kylling på en helt ny og spændende måde.
Krydret kyllingeret
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stege/bagetid: 30 min.
½spsk olie
125 g hytteost
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader. Del inderfileterne på langs, krydr dem med salt og peber og brun dem på en pande med olie.
  2. Bland grønsager og hytteost i en skål og krydr med spidskommen, salt og peber.
  3. Fordél halvdelen af grønsagsblandingen på de 4 tortillaer. Læg kylling og resten af grønsagsblandingen ovenpå og rul tortillaerne stramt.
  4. Læg dem i et smurt, ovnfast fad og hæld tacosovs over. Sæt fadet i ovnen 20-25 min.
  5. Dryp med cremefraiche og drys med frisk koriander.
  6. Servér evt. med kogte ris.
Tips!
Krydret kyllingeret er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri