Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg kødet i en gryde og dæk den med vand (2-3 l). Giv det et stille opkog og fjern skum.
  2. Tilsæt 2 tsk salt og fjern igen skum. Tilsæt de rensede, groftskårne urter og peberkorn og lad suppen simre under låg ca. 3 timer.
  3. Tag kødet over på et fad, si suppen over i en ren gryde og skum fedtet af. Skærk ødet i mundrette stykker uden fedt og sener og læg det i suppen.
  4. Giv det et stille opkog og tilsæt tynde strimler peberfrugt og fintsnittede sukkerærter og forårsløg.
  5. Smag til med ingefær, evt. chili, vineddike og sesamolie og erver i dybe skåle med kogte ris.
Tips!
Suppen kan selvfølgelig gså serveres helt traditionelt med suppeurter og det udskårne kød.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge