Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En dejlig gave til dem, der holder af at lave god mad. Olierne er gode både til stegning, marinader og dressing.
Krydret olie
Chiliolie:
3 fed hvidløg
Rosmarinolie: Se under 'Tips!'
Sådan gør du:
  1. Vask citronen og skær skrællen af i tynde strimler uden at få den hvide hinde med.
  2. Stop dem ned i rengjorte flasker sammen med pillede hvidløgsfed og vaskede chilier.
  3. Hæld olien over og luk flaskerne til.
Tips!
Rosmarinolie:
Brug opskriften til chiliolie, men erstat chilierne med 3 store kviste frisk rosmarin.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri