Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Kyllingebryst, der er sprødstegt og fyldt med krydret smør, er en klassisk restaurantret, kendt som kylling a la Kiev. Kødet skal være paneret og stegt så sprødt, at smørfyldet sprøjter ud, når man stikker gaflen i kødet.
Sådan gør du:
  1. Bland blødt smør med hakkede krydderurter, parmesanost og evt. hvidløg. Læg smørblandingen på smørrebrødspapir eller bagepapir, stil det i køleskabet og lad det blive fast. Skær smørret ud i fire stykker.
  2. Fjern evt. skind på kyllingen. Fjern den lille inderfilet, der kan steges til f.eks. et stykke smørrebrød eller hønsesalat. Skrab vingebenet rent med en lille kniv. Skær en lille lomme fra den brede side af kyllingebrystet og læg kryddersmør ind i lommen.
  3. Vend kødet i mel krydret med salt og peber, og derefter i sammenpisket æg og rasp. Læg kødet direkte på bagepapir i en bradepande. Dryp med smeltet smør, krydr med salt og peber og sæt bagepladen i en 225 grader varm ovn.
  4. Steg kødet ca. 35-40 min., til det er lige netop gennemstegt og sprødt udvendigt.
  5. Manchetter: Fold 4 stykker hvidt papir (9x9 cm) sammen på midten. Klip med et par millimeters mellemrum 6-7 cm ned fra den foldede ende af papiret. Fold papiret rundt og klips sammen, så det får en tykkelse som vingespidserne. Sæt på vingespidserne ved servering.
  6. Servér med kogte gulerødder og bønner. Anret kødet med salat, pyntetomater og persille. Giv kartofler, pomfritter eller brød til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge