Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Kylling i peberrodssovs
(4-5 personer)
Arbejdstid: 45 min.
Kogetid: ca. 1 time
Ikke fryse-egnet
ca. 2 liter vand
15 hele peberkorn
2 tsk salt
Peberrodssovs:
3 spsk smør
2 spsk mel
en god portion peberrod (friskrevet)
Ved servering:
Sådan gør du:
  1. Kom den rensede kylling i en gryde med vand og bring det i kog.
  2. Skum og tilsæt grønsager og krydderier. Lad kødet småkoge under låg i ca. 1 time. Del kyllingen i portionsstykker.
  3. Sovs: Smelt smørret og rør melet i. Spæd med koghed siet suppe.
  4. Lad det koge lidt ind og tilsæt fløden. Rør revet peberrod i og smag til. Herefter må sovsen ikke koge.
  5. Hæld den varme sovs over kyllingestykkerne og top op med høvlet peberrod.
Tips!
I „gamle” dage brugte man en høne til denne tilberedning, men høns bruges i dag kun til æglægning. I stedet kan man købe en stor hanekylling.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri