Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Kylling i rødvinssovs
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: ca. 50 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
2½ spsk hvedemel
½ flaske god rødvin
3-4 duske frisk timian
Kartoffelmos:
ca. 1½ dl mælk (varm)
1 spsk smør
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Steg bacon i en stor stegegryde. Tilsæt stykker af kylling eller hane, og brun det sammen med baconen.
  2. Steg grønsagerne med 5 min. og krydr med peber. Drys med hvedemel og lad det opsuge fedtstoffet.
  3. Tilsæt rødvin, timianduske og laurbærblade. Kog ved svag varme under låg i ca. 40 min., til kødet er gennemstegt. Smag sovsen til med salt og peber.
  4. Kartoffelmos: Kog kartoflerne møre i usaltet vand. Hæld kogevandet fra og mos kartoflerne i en purési eller med et piskeris. Hæld mælk i, tilsæt smør, og smag mosen til med salt og peber.
  5. Servér kylling i rødvinssovs med kartoffelmos og hakket persille.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge