Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg kyllingekødet i en sauterpande med bouillon og giv det et opkog. Tilsæt krydderier, urter og et par stilke estragon og lad det simre under låg 15 min. Tag det af varmen. Smelt smør i en gryde og rør melet i. Tilsæt 3 dl siet suppe og kog sovsen igennem 10 min. Tilsæt finthakket estragon og smag til med salt og peber.
  2. Tag kødet op og skær det i skiver. Læg kød og grønsager (undtagen løg) i varme dybe tallerkner og hæld sovsen over.
  3. Tips: Rund evt. sovsen af med lidt fløde eller cremefraiche.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri