Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Sprød sommerkylling med lækkert tilbehør.
Kylling med kartoffel- og agurkesalat
4 personer
Arbejdstid: 45 min.
Koge/stegetid: ca. 45 min.
Fryse-egnet
2 spsk sesamfrø
Kartoffel- og agurkesalat:
3 spsk olie
Tilbehør: grøn salat
Sådan gør du:
  1. Kartoffelsalat:
    Bland kartofler, agurk og rødløg med en marinade af limesaft, olie, chili og honning. Vend det hele sammen og krydr det med salt. Lad saKartoffelsalat: Bland kartofler, agurk og rødløg med en marinade af limesaft, olie, chili og honning. Vend det hele sammen og krydr det med salt. Lad salaten trække i 1 times tid.
  2. Sesamkylling:
    Gnid kyllingestykkerne med olie. Læg dem i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Drys med sesamfrø og krydr med salt og peber. Steg i ca. 40 min. i en 185 grader varm ovn, til kyllingen er gylden og gennemstegt. Servér den sesamstegte kylling med kartoffelsalaten og en grøn salat.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri