Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Stegt kylling med rabarberkompot, nye kartofler og grøn salat med dressing er en ægte sommerklassiker. Her har retten fået et moderne pift med chili i kompotten og lime i dressingen.
Sådan gør du:
  1. Chilikrydret rabarberkompot: Skær bladene og lidt af foden på rabarberstilkene væk og skyl dem. Skær stilkene udi stykker på 4-5 cm og læg dem i et ovnfast fad.
  2. Bland stykkerne med sukker og tilsæt limesaft og tynde skiver chili (evt. uden kerner).Dæk fadet med sølvpapir og sæt det i ovnen i 20-25 min. ved 180 grader, til rabarberne er møre, men ikke mosede.
  3. Stegt kylling:
  4. Skær kyllingen eller hanen ud i 8 stykker: To stykker overlår, to stykker underlår samt fire stykker bryst med ben. Læg dem i et ovnfast fad, pensl med olie og krydr med salt og peber. Steg ca. 40 min. (sammen med rabarberne) ved 180 grader, til kødet er gennemstegt.
  5. Salat:
  6. Rør piskefløde sammen med limesaft og sukker og lad den stå lidt og tykne.
  7. Vend dressingen med sprøde blade grøn salat lige før servering.
  8. Servér kylling med kold eller lun rabarberkompot, salat og nye kartofler.
Tips!
Kødet er fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri