Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl og nip persillen.
  2. Pil hvidsløgsfeddene, og skær dem i flager.
  3. Læg persillen i bunden af en passende bradepande, og dæk med kyllingestykkerne.
  4. Skub hvidløgsflagerne ind under skindet på kyllingestykkerne. Pensl med olie, og drys med salt og peber.
  5. Stil bradepanden i ovnen ved 210 grader i ca. 35 min., eller til kødet er helt gennemstegt. Servér kyllingen med brød og salat.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard/Opskrift: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge