Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Kylling med safran og vineddike
(4-5 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: ca. 45 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
2 spsk salt
2 spsk olivenolie
ca. 2 dl vand
Pynt:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Knus safran med salt og lad det trække i eddike ca. 15 min.
  2. Varm olien i en stegegryde og brun kyllingen heri.
  3. Tilsæt safran-eddike- blandingen og lidt vand. Damp kyllingen færdig under låg ca. 40 min.
  4. Vend kødet undervejs og servér med stegesky, bredbladet persille, salat og brød.
Tips!
Har du ikke safran, kan du i stedet bruge 2 spsk friskhakket fransk estragon.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge