Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Med få ingredienser og ganske lidt forarbejde kan du sætte denne virkeligt velsmagende og økonomisk overkommelige ret på bordet.
Sådan gør du:
  1. Vask tomaterne, og skær dem i halve. Pil rødløgene, og skær dem i både. Skær olivenene i halve, og fjern stenene.
  2. Krydr kyllingelårene med salt og peber, og læg dem med skindsiden opad i en bradepande eller et ovnfast fad. Fordél tomater, rødløgsbåde og oliven mellem lårene sammen med de upillede hvidløgsfed. Stik friske krydderurter ned imellem, og tilsæt vin. Stænk med olie, og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 35 min.
  3. Tjek med en kødnål eller et stegetermometer, om kyllingen er gennemstegt, og tag kyllingestykkerne over på et fad. Servér kyllingen direkte fra ovnen med det valgte tilbehør.
Tips!
Skru evt. op til 225 grader de sidste 5-8 min., så kyllingeskindet bliver sprødt.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri