Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Jeg foretrækker skind på kyllingen. Hvis du ikke kan skaffe kyllingebryster med skind, kan du købe en hel kylling og skære den ud i bryster og lår. Gem lårene til næste dag – eller frys dem.
Kylling stegt med blommer
(2 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Stege-/kogetid: 30 min.
Ingredienser:
1 spsk. frisk timian
1-2 fed hvidløg
250 g blommer
15 g smør
1 spsk. olivenolie
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Gnid kyllingebrysterne med hakket timian, salt og peber, og lad dem trække i 10-15 min.
  2. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint. Vask blommerne, og skær dem i halve eller kvarter uden sten.
  3. Brun kyllingebrysterne i en dyb pande med smør og olie i et par min. på hver side. Tag dem op, og steg rødløg og hvidløg i 3-5 min. Tilsæt blommer, steg i 1-2 min. og tilsæt vineddike. Kog eddiken næsten væk, vend farin i og tilsæt bouillon. Giv det et opkog, og læg kyllingebrysterne i sovsen. Lad dem simre i ca. 10 min. under låg.
  4. Anret kyllingen med blommer og tilbehør. Smag sovsen til og jævn evt. med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand.
Tips!
Hvis dine blommer er meget bløde, kan du tage dem op, inden du lægger kyllingen tilbage i gryden. Tilsæt blommerne igen de sidste par min. af simretiden.

Tilsæt evt. lidt finthakket chili og ingefær sammen med hvidløget, hvis du kan lide krydret mad.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri