Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Kyllingebryst er altid lækkert. Prøv denne grillvenlige variant.
Sådan gør du:
  1. Vask kartoflerne og skær dem i tynde skiver eller både. Vend dem sammen med lidt olivenolie, løg, hvidløg, krydderurter, salt og peber og fordél dem på 4 store stykker stanniol smurt med olie.
  2. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg dem oven på kartoflerne. Drys med friske krydderurter og fetaost.
  3. Fold stanniolen lidt op og stænk med hvidvin eller bouillon. Luk pakkerne og læg dem på en varm grill med låg eller i ovnen ved 220 grader i ca. 30 min.
Tips!
Erstat evt. kartoflerne med grønsager efter smag og servér nye, kogte kartofler som tilbehør. Kyllingebryst i pakker er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri