Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Magert kyllingebryst er altid sagen. Denne opskrift består tilmed af sprød bacon og salvie.
Sådan gør du:
  1. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg et par salvieblade på. Pak kyllingebrysterne ind i bacon og brun dem på en pande med olie i 2 min. på hver side. Læg kødet på en tallerken.
  2. Steg løget og hvidløget på panden i 3-4 min. Tilsæt æbler og et par salvieblade og steg 2-3 min. Tilsæt vin eller cider og giv det et opkog.
  3. Læg kødet tilbage på panden og lad retten simre 10 min. Vend kødet undervejs. Smag sovsen til med salt og peber og evt. lidt æblevineddike.
  4. Server retten med det valgte tilbehør.
Tips!
Rund evt. sovsen af med lidt piskefløde. Stegt kyllingebryst er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri