Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Halvér kyllingekødet på den flade led og krydr med salt og peber. Brun kødet på en pande med smør og drys med krydderurteblade.
  2. Skru ned til middelvarme og steg yderligere 3 min. på hver side.
  3. Brun de rensede svampe på panden og tilsæt skalotteløg og hvidløg. Steg et par min. under omrøring og hæld fløden ved.
  4. Kog det igennem under omrøring til cremet konsistens og smag til med salt og peber.
  5. Anret kødet i ristede boller med salatblade og svampecreme.
Tips!
Kødet er serveret på ristet brød med svampecreme – i sæsonen gerne blandet med kantareller eller andre vilde svampe. 2. Hakket kyllingekød kan æltes sammen med lidt finthakkede krydderurter, salt og peber og formes til bøffer. Steges ca. 5 min. på hver side.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge