Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom kyllingen i en gryde, tilsæt 1 tsk. salt, og dæk med vand. Kog kyllingen i 45 min. Tag kyllingen op, og lad den køle af, til du kan pille kødet fra benene.
  2. Lad suppen koge ind, til der er ½ l tilbage.
  3. Pisk mel sammen med fløde, og pisk jævningen i suppen. Kog sovsen op under omrøring, og lad den koge i 5 min.
  4. Skær gulerødderne i mundrette stykker på skrå. Skær spidskålen i brede strimler. Kog dem i sovsen i ca. 5 min., til de er møre med bid.
  5. Bælg ærterne. Bryd kyllingekødet i mindre stykker. Kom kyllingen i sovsen, og kog det hele godt igennem. Kom ærterne i til sidst, og smag sovsen til med salt og peber.
  6. Servér frikasséen med kogte kartofler, og drys med grofthakket kørvel.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Maria P
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri