Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Svits 500 g kyllingefilet i 1 spsk grøn pesto sammen med 2 bdt. forårsløg (ca. 200 g) og 250 g champignoner, begge skåret i mindre stykker.
  2. Tilsæt 3 dl vand og 1 dl madlavningsfløde med højst 7% fedt. Lad retten simre ca. 5 min.
  3. Jævn retten let med majsstivelse og smag til med salt og peber. Vend 100 g babyspinat i retten og varm det godt igennem umiddelbart før serveringen. Råkost: Skræl 3-4 gulerødder (ca. 250 g) og skræl dem i lange strimler med en skrællekniv.
  4. Del ¼ blomkål i buketter. Skær 2 stilke blegselleri (ca. 100 g) i tynde ringe. Rør 1 dl presset appelsinsaft sammen med 2 tsk olivenolie og krydr med salt og peber.
  5. Bland grønsagerne og hæld appelsinmarinaden over. Drys 25 g soltørrede tranebær og 25 g græskarkerner over salaten umiddelbart før serveringen. Server retten med råkost og pasta.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra Spis vel – lev vel udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri