Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Kyllingekebab med hummus
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Iblødsætningstid: mindst 10 timer
Kogetid: ca. 1 time
Hummus:
2 fed hvidløg
ca. 4 spsk. olivenolie
1 tsk. paprika
Kyllingekebab:
1 fed hvidløg
1 lille bundt persille
2 spsk. olivenolie
3 spsk. friskpresset
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Hummus:
    Sæt kikærterne i blød i rigeligt koldt vand i mindst 10 timer.
  2. Kog dem i frisk vand i ca. 1 time, eller til de er helt møre.
  3. Hæld kogevandet fra, men gem det.
  4. Blend kikærterne i en foodprocessor sammen med hakket hvidløg, spidskommen, 2 spsk. olie, tahin og citronsaft. Spæd med kogevandet, til konsistensen er blød og luftig. Smag til med salt og evt. mere spidskommen, tahin og citronsaft.
  5. Bred hummussen ud på et fad, dryp med olie og drys med lidt paprika.
  6. Kyllingekebab:
    Skær kyllingen i terninger.
  7. Hak hvidløg og persille fint, og bland med olie, citronsaft, paprika, spidskommen og salt. Vend kyllingen i marinaden, og lad den trække i 15 min.
  8. Træk kødet på små spyd, og grill dem på en varm grill, til de er gennemstegte.
  9. Servér kyllingekebabben med hummus, pita og evt. en skål salat.
Tips!
Træk evt. små stykker rødløg, peberfrugt eller cherrytomater på spyddene mellem kødet, inden du griller.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Maria P
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri