Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Træk skindet af kyllingelårene og gem det. Skær kødet fra benene, skær det i grove tern og krydr med salt og peber.
  2. Læg det i en gryde med krydderier og bouillon og giv det et opkog. Fjern skum og læg kartoflerne i gryden.
  3. Lad retten simre under låg i ca. 10 min. Skær skindet i strimler og drys med lidt salt.
  4. Steg det sprødt på en varm pande og læg det til afdrypning på køkkenrulle.
  5. Tag kød og kartofler op med en hulske og kog fonden ind til ca. 2 dl.
  6. Vend kød og kartofler i fonden og smag til med salt og peber.
  7. Anret på varme tallerkner og drys med forårsløg og sprødt skind. Servér med groft brød.
Tips!
Tilsæt evt. halve cherrytomater ristet kortvarigt på en pande med olivenolie.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri