Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Vikl et stykke skinke omkring hvert stykke lever, og du har en delikat snack. Her er spiddene en del af et helt måltid.
Sådan gør du:
  1. Tø kyllingeleveren op, dup den tør, og skær stykkerne midtover. Drys med rigeligt peber.
  2. Vikl et stykke skinke omkring hvert stykke kyllingelever.
  3. Sæt dem på spid sammen med store stykker peberfrugt og cherrytomater.
  4. Steg spiddene i ovnen ved 210 grader i ca. 20 min.
  5. Kog imens ris med vand, salt og citron i 12 min. Fjern citronskiverne, og lad risene trække i endnu 12 min.
  6. Servér spiddene med ris, og drys med snittede forårsløg.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Laigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen.
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge