Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Børnene vil elske disse sprøde nuggets, og det vil du sikkert også. Opskriften er til 4 personer, men du kan nemt doble op.
Kyllingenuggets med dip
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 15 min.
Nuggets:
Sennepsdip:
1 spsk. honning
1 spsk. dijonsennep
1-2 tsk. citronsaft
Tomatdip:
1 dl ketchup
2-3 spsk. mayonnaise
1-2 tsk. tomatpesto
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skær kyllingekødet i passende stykker, krydr dem med salt og peber og vend dem i en skål med pesto.
  3. Læg et stykke bagepapir i en bradepande, og kom små stykker smør på. Sæt bradepanden i ovnen i 3-5 min., til smørret er smeltet.
  4. Vend kyllingestykkerne i rasp, og læg dem i den varme bradepande. Vend dem rundt, så de alle bliver ”smurt” med smør. Bag dem gyldne og sprøde i 12-15 min.
  5. Rør de to slags dip sammen og servér til.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri