Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

FjerkræTærter, pizza og madpandekager
Det sidste kyllingekød er vendt i en stuvning med porrer, kartofler og spinat. Udelad evt. kartoflerne, og servér fyldet i lune tarteletter.
Kyllingepie med kartofler
2-3 personer
Arbejdstid: 35 min.
Koge-/bagetid: 45 min.
500 g kartofler
200 g spinat
1 spsk. olie
2-3 tsk. majsstivelse
1 dl fløde
2-3 tsk. dijonsennep
Sådan gør du:
  1. Pluk kyllingekødet i mundrette stykker.
  2. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver på skrå. Skræl kartoflerne, og skær dem i terninger. Skyl og slyng spinatbladene. Skyl timianen grundigt, og hak den.
  3. Steg porrerne bløde og blanke i en gryde med olie. Tilsæt kartofler, timian, salt og peber, og steg under omrøring i 3-4 min. Tilsæt kyllingesuppe, og giv det et opkog. Skru ned, og lad det simre, til kartoflerne er akkurat møre – ca. 8 min. Tilsæt spinat, og varm igennem.
  4. Rør majsstivelsen ud i fløde, og rør den i gryden. Kog igennem i 1 min., og smag til med sennep, salt og peber. Hæld ragouten i et ovnfast fad.
  5. Rul dejen ud, og læg den over fadet. Tryk den til kanten rundt, og klip overskydende dej fra. Pensl evt. dejlåget med sammenpisket æg, og rids dejen med en skarp kniv. Stik også et par huller i dejlåget, så dampen kan slippe ud.
  6. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 20-25 min., til dejen er gennembagt.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri