Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Servér denne velsmagende ragout med kartoffelmos, ris eller pasta samt grønsager, på ristet brød eller i tarteletter. Eller tilsæt hønsebouillon til suppekonsistens og servér i dybe tallerkner med brød til. Ragouten kan også bruges til en pie med låg af tærtedej, butterdej eller kartoffelmos.
Kyllingeragout med svampe
(12 personer)
Arbejdstid: 1 time
Koge/stegetid: 45 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
100 g mel
evt. 2½ dl fløde
1-2 spsk citronsaft
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i mundrette stykker og vend dem sammen med salt og peber. Brun dem ad 3-4 omgange i en stegegryde med olie eller smør. Tag kødet op og steg løgene bløde 5 min.
  2. Tilsæt hvidløg og champignoner og steg et par min. Rør melet i og tilsæt sennep og bouillon. Giv det et opkog under omrøring og lad sovsen simre 10 min.
  3. Læg kyllingestykkerne i gryden og lad retten simre under låg 8-10 min. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Fordél ragouten i frysebokse/ fryseposer og lad dem afkøle, før de sættes i fryseren.
Tips!
Tø retten op i køle- skabet natten over og varm den op i en gryde. Smag evt. til med friske krydderurter som basilikum, estragon, oregano eller timian.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri