Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kødet i mindre stykker.
  2. Rens fenniklerne, og skær dem i tynde skiver eller terninger. Nip bønnerne, og kog dem i ca. 6 min. i letsaltet vand. Afdryp og afkøl dem. Skær tomaterne i halve og peberfrugten i strimler. Skyl og afdryp spinaten.
  3. Bland kylling og grøntsager i en skål.
  4. Dressing: Pisk olie, presset hvidløg, eddike, salt og peber sammen, og vend dressingen i salaten. Drys tranebær over, og servér med brød.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard/Opskrift: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri