Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rist nødderne på en tør pande 3-5 min.
  2. Krydr kødet med salt og peber og brun det på en lille pande med olie. Skru ned og lad kødet stege ca. 6 min. på hver side.
  3. Dressing: Blend pillet løg, krydderier, sukker, eddike og olie til en tyk dressing og smag til med salt og peber.
  4. Skær kød og ferskner i skiver og vend det sammen med dressingen.
  5. Pil rødløget, snit det fint og vend det i. Anret på grønne salatblade og drys med valnøddekerner.
  6. Servér med brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri